A neoEMKI Kft. tanúsítási tevékenységével kapcsolatos általános tájékoztató

A neoEMKI kft. irányítási rendszerek ISO 9001 és ISO 13485 szabvány szerinti tanúsítását és orvostechnikai / IVD orvostechnikai eszközök megfelelőségértékelését végzi. 

A neoEMKI Kft. Minőségpolitikai nyilatkozata ide kattintva letölthető. 

A NEOEMKI a tevékenysége során a mellékelt dokumentum szerinti eljárásokat követiTájékoztató a megfelelőség-értékelési eljárásról.

A NEOEMKI a 93/42/EEC irányelv szerinti tanúsítások esetében a megfelelő gyakorisággal be nem jelentett látogatásokat végez. A be nem jelentett látogatások lefolytatása során a 473/2013/EU ajánlásban megfogalmazottak szerint jár el (lásd ajánlás III. melléklete) .

A különböző tanúsításokkal kapcsolatos részletekért kérjük, nézze meg vonatkozó oldalainkat: 

A szolgáltatás megrendeléséhez, ill. az árajánlatkéréshez szükséges formanyomtatvány a letölthető dokumentumok között található meg. 

Tanúsítási döntés elleni fellebbezéssel, illetve panaszbejelentéssel kapcsolatos eljárásunkat itt találja megPanaszkezelési és fellebbezési eljárás

Az eljárás elindításához szükséges formanyomtatványa letölthető dokumentumok között található meg. 

A tanúsítvány első kiadásával együtt tanúsított ügyfeleink tájékoztatót kapnak a tanúsítási jelek alkalmazási szabályairól. A neoEMKI által tanúsított irányítási rendszerek, eszközök esetében a tanúsítottságra való hivatkozással és a tanúsítási jelek használatával kapcsolatosan a neoEMKI vonatkozó szabályozása itt találhatóTanúsítási jelek használata

« vissza